Kemijoen Helmi

Legendaarinen Kemijoen Helmi palaa risteilemään Rovaniemen jokisuistoon! Risteilyohjelmassa on sekä perinteiset maisemaristeilyt, että ilta- ja kausiristeilyt.

TILAUSRISTEILYT 

Vietä perhejuhla, venetsialaiset tai vaikka häät Rovaniemen kauneimmissa maisemissa Kemijoen Helmellä. Helmen voi varata yksityiskäyttöön kaikkina muina aikoina paitsi maisemaristeilyjen aikaan, maanantai-lauantai klo 17:00 - 19:00. 

Mukaan mahtuu enintään 97 matkustajaa. Jos haluatte illallisen tai jos mukaan tulee esiintyjä, hieman vähemmän. Ruokailut toimitamme Lapin Hullun keittiöstä ja voimme auttaa esiintyjän löytämisessä. 

Pyydä tarjous:
 0400 292 132 
sales@arcticlifestyle.fi
restaurant@lapinhullu.fi 

 

YRITYSTAPAHTUMAT

Kemijoen Helmellä voi kokoustaa, järjestää edustustilausuuden tai gourmet illallisen. Aluksella on dataprojektori, valkokangas, äänentoisto ja wi-fi käytössänne. Katoksen alle mahtuu hyvin 50 hlöä luokkamuodossa ja enemmän teatterimuodossa. 

Kaiken kaikkiaan mukaan mahtuu enintään 97 matkustajaa. Jos haluatte illallisen tai jos mukaan tulee esiintyjä, hieman vähemmän. Ruokailut toimitamme Lapin Hullun keittiöstä ja voimme auttaa esiintyjän löytämisessä. 

Pyydä tarjous:
0400 292 132
sales@arcticlifestyle.fi
restaurant@lapinhullu.fi