Kemijoen Helmi

Legendaarinen Kemijoen Helmi risteilee Rovaniemen jokisuistossa kesäisin tulvan laantumiseesta hilejäiden tuloon. Risteilyohjelmassa on sekä perinteiset maisema- ja iltaristeilyt, että ohjelmalliset risteilyt.

TILAUSRISTEILYT 

Vietä perhejuhla, venetsialaiset tai vaikka häät Rovaniemen kauneimmissa maisemissa Kemijoen Helmellä. Helmen voi varata yksityiskäyttöön kaikkina muina aikoina paitsi maisema- ja iltaristeilyjen aikaan.

Mukaan mahtuu enintään 99 matkustajaa. Jos haluatte illallisen tai jos mukaan tulee esiintyjä, hieman vähemmän. Ruokailut toimitamme tilauksesta laivalle ja voimme auttaa esiintyjän löytämisessä. 

Pyydä tarjous:
 0400 292 132 
sales@arcticlifestyle.fi

YRITYSTAPAHTUMAT

Kemijoen Helmellä voi kokoustaa, järjestää edustustilausuuden tai gourmet illallisen. Aluksella on dataprojektori, valkokangas, äänentoisto ja wi-fi käytössänne. Katoksen alle mahtuu hyvin 50 hlöä luokkamuodossa ja enemmän teatterimuodossa. 

Kaiken kaikkiaan mukaan mahtuu enintään 99 matkustajaa. Jos haluatte illallisen tai jos mukaan tulee esiintyjä, hieman vähemmän. Ruokailut toimitamme tilauksesta laivalle voimme auttaa esiintyjän löytämisessä. 

Rovaniemen aurinkoisin terassi

Kemijoen Helmen kotilaiturilla on 40 asiakaspaikkaa ja tapahtuma tai bileet voidaan järjestää myös Helmen ollessa laiturissa paikoillaan.

Pyydä tarjous:
0400 292 132
sales@arcticlifestyle.fi